Syys-Huili on ilmestynyt!

Huilin syysnumero on nyt ilmestynyt! Syksyisessä lehdessä juttua vapaista kanoista, survivalisteista, kaupunkilaissienestäjistä, kahvilan perustaneista alanvaihtajista ja ekostartupeista. Lue myös, miten Irja Askola hämmästytti hiippakunnan taloussihteerin ja mitä mieltä Kasper Strömman on kesämökeistä.

Huilin_syyskansi_banneri

Huili aloitti keväällä yhteistyön Kotoliving-lehden kanssa. Nyt Kotoliving on joutunut valitettavasti lopettamaan, mutta lehden kivoja ohjeita ja kekseliäitä ideoita julkaistaan jatkossa Huilissa. Kaikki Kotolivingin tilaajat saavat Huilin tilauskautensa loppuun. Kestotilaukset loppuvat tilauskauden loppuun, eli Kotolivingin kestotilauksesi ei muutu Huilin tilaukseksi. Jos tilaat sekä Huilia että Kotolivingiä, pidennämme Huilin tilaustasi automaattisesti.

Jos sinulle ei vielä tule Huilia, tee tilaus täältä. Postitamme uuden lehden sinulle saman tien.

kuvaaja: Anna Autio

kuvaaja: Anna Autio

 

kerrosjalkkari_nettiin

 

kuva: Vilma Paasivaara

kuva: Vilma Paasivaara

2 kommenttia

 • Vastaa marraskuu 8, 2014

  MERJA KUJALA

  Onpa vaikea löytää tietoa, miten tehdä peruutus. Ei kovin kuluttajaystävällistä. Jos joudun soittamaan tästä erikseen, ja jos sen tiedon löytyminen on vaikeaa myös, niin täytyy sanoa, että toimintanne ei tästä osin eroa minkään huijausfirman toiminnasta. Katsotaan miten käy. Syy peruuttamiseen oli artikkeleiden tylsyys. Periaatteessa samaa juttua lehdestä toiseen aiheena ”katsokaa kuinka hyvin me säästämme luontoa, olemmepa erinomaisia ihmisiä”. Taitto yms. ihan ok. mutta silti, lehden tarkoitus ei pitäisi olla pidennetty sunnuntaisaarna, vaikka aihe olisi kuinka hyvä. Hieman rentoutta, elävyyttä ja hauskuutta mukaan, niin kuka ties palaan tilaajaksi.

  0
  • Vastaa marraskuu 11, 2014

   Riikka

   Pahoittelut, ettet ole löytänyt tapaa peruuttaa tilaus. Yhteystietomme löytyvät lehdestä ja facebook-sivultamme sekä täältä kotisivulta. Meili meille vaan toimitus [a] huililehti.fi, niin asia järjestyy.

   0

Kommentoi