Huilille uusi päätoimittaja

Kestävän elämäntavan aikakauslehti Huilin päätoimittajana on aloittanut syyskuussa vapaa toimittaja, tietokirjailija Anna Tommola, 41.

Samalla Tommola hyppää mukaan yhteiskunnalliseen viestintään ja journalismiin erikoistuneeseen Noon Kollektiiviin.  

”On ilo päästä osaksi huipputiimiä ja luotsaamaan lehteä, jonka arvomaailman koen vahvasti omakseni. Huili nostaa esiin tämän hetken polttavimpia kysymyksiä. Se on kaunis ja innostava lehti, joka tarjoaa konkreettisia eväitä kestävään elämään”, Tommola sanoo.

Viime vuosina Tommola on kirjoittanut eri sanoma- ja aikakauslehtiin laajasti ihmisistä, tieteestä, hyvinvoinnista ja kasvatuksesta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa toimitussihteerinä Meidän Perheessä sekä toimittajana, toimitussihteerinä ja vt. päätoimittajana Vihreässä Langassa.

 

Huilia vuodesta 2016 päätoimittanut Hannele Huhtala keskittyy jatkossa kokonaan toiseen vastuullaan olevaan yhteiskunnalliseen lehteen, Isoon Numeroon.

Ison Numeron myynti on kasvussa ja ilmestymiskertoja on lisätty. Kahden kunnianhimoisesti toimitetun yhteiskunnallisen lehden päätoimittajuus ei enää mahtunut samalle pöydälle. On ihanaa ojentaa Huili hyviin käsiin”, Huhtala sanoo.

Huhtala jatkaa Noon Kollektiivin jäsenenä ja Huilia kustantavan Noon Viestintä Oy:n osakkaana.

 

Noon Kollektiivi on yhteiskunnalliseen viestintään ja journalismiin erikoistunut ryhmä kokeneita toimittajia, kuvajournalisteja, graafisia suunnittelijoita ja viestijöitä.

Noon tekee työtä järjestöjen sekä muiden yhteiskunnallisten toimijoiden kumppanina. Pienet yhteiskunnalliset lehdet, julkaisut ja niiden kehittäminen ovat Noonin osaamisen ytimessä.

 

Lisätietoa

Anna Tommola, päätoimittaja
Huili-lehti / Noon Viestintä Oy
anna.tommola(at)huililehti.fi
p. 050 357 8438

Kommentoi