Huili valittu Vuoden 2013 laatulehdeksi

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry on tänään valinnut Huilin Vuoden 2013 laatulehdeksi. Palkinto jaettiin Maailma Kylässä –festivaalilla Helsingissä.

laatulehti_vastaanotto

Päätoimittaja Riikka Suominen ja toimituspäällikkö Elina Venesmäki vastaanottavat Vuoden 2013 laatulehti -palkinnon.

”Olemme ylpeitä Huilista ja siitä, että pyrkimyksemme tehdä mahdollisimman korkealaatuista omakustannetta on huomattu. Tunnustus kuuluu kaikille Huilin tekijöille!”, sanoo Huilin päätoimittaja Riikka Suominen.

 

Raadin mukaan Huili on kokeellinen edelläkävijä sekä konseptinsa että liiketoimintamallinsa puolesta. Palkintoraati luonnehti Huilia näin: ”Huilissa korostuvat detaljien taju, oivaltavat design-ratkaisut ja visuaalsuus, nettiympäristöstä tuttujen ratkaisuiden soveltaminen printtimediassa sekä tekijöiden sinnikkyys ja sitoutuneisuus.”

Tämä oli ensimmäinen vuosi, kun Huili osallistui Vuoden laatulehti -kilpailuun. Kilpailuun osallistui yhteensä 70 suomalaista aikakauslehteä. Vuoden laatulehden valitsivat ostopäällikkö Pasi Somari Akateemisesta Kirjakaupasta, Design Director Tuomas Jääskeläinen Bonnier Publications Oy:stä ja aikakauslehtijournalismin professori Maija Töyry Aalto-yliopiston taideteollisesta korkeakoulusta.

Huili on Suomen ainoa ekologinen lifestyle-lehti. Se haluaa osoittaa, että ekologinen elämä on hauskaa, helppoa ja kaunista.

”Luonnonvaroja säästävän elämäntavan suosio kasvaa. Ihmiset innostuvat sohvasurffauksesta, Siivouspäivästä ja ruokapiireistä. Myös yritysmaailman edelläkävijätkin ovat huomanneet muutoksen.  Siksi aihepiirillä pitää Suomessa olla oma innostava ja asiantunteva lifestyle-mediansa. Toivomme, että palkinto tuo Huilille paljon uusia lukijoita”, Suominen sanoo.

Parhaillaan Huili hakee hyviä yhteistyökumppaneita, jotka varmistaisivat lehden jatkumisen.

Kommentoi