Huili saa uuden kustantajan!

Hannele

Tuore päätoimittaja hangessa. Kuva: Raisa Kyllikki Ranta / Noon

Totta se on! Huili on löytänyt uuden kustantajan ja lehden ilmestyminen jatkuu! Huilin kustantajana aloittaa tammikuussa helsinkiläinen Noon Kollektiivi ja sen taustalle perustettava Noon Viestintä Oy.

Huilin uutena päätoimittajana aloittaa  Hannele Huhtala Noon Kollektiivista. Huhtala toimii päätoimittajana myös Kulttuuri- ja  mielipidelehtien liitto Kultti ry:n julkaisemassa Iso Numero -lehdessä.

“Huili on kaunis lehti ratkaisevan tärkeistä asioista. Ilmastonmuutos vaatii meidän kaikkien huomion ja tekoja sen pysäyttämiseksi. Huili kertoo jatkossakin arjen isoista ja pienistä valinnoista, uskaltaa katsoa tarpeeksi kauas tulevaisuuteen ja nostaa esiin rakenteet, ratkaisut ja ratkaisijat. Uskomme, että kestävä elämä voi olla helppoa, hauskaa ja innostavaa”, Huhtala sanoo.

Huilin perustaja, kustantaja ja päätoimittaja Riikka Suominen siirtyi joulukuussa päätoimittajaksi Vihreä Lanka -lehteen. Suomisen Ekoyhtiö Huili Oy myy Huilin brändin ja liiketoiminnan Noon Viestintä Oy:lle.

”Olen tehnyt Huilia yli viisi vuotta. Minun on aika siirtyä eteenpäin ja olen iloinen, että lehti jatkuu hyvissä käsissä”, Suominen sanoo. ”Haluan kiittää kaikkia ihania Huilin lukijoita, tekijöitä ja yhteistyökumppaneita. Teidän vuoksenne Huili on ollut elämäni kivoin työpaikka.

Noon Kollektiivi on yhteiskunnalliseen viestintään ja journalismiin erikoistunut ryhmä kokeneita toimittajia, kuvajournalisteja, graafisia suunnittelijoita ja viestijöitä.

Noon tekee työtä järjestöjen sekä muiden yhteiskunnallisten toimijoiden kumppanina. Pienet yhteiskunnalliset lehdet, julkaisut ja niiden kehittäminen ovat Noonin osaamisen ytimessä.

Ota yhteys!

Hannele Huhtala, päätoimittaja

Huili-lehti / Noon Kollektiivi

hannele.huhtala(at)huililehti.fi

040 572 7506

 

 

Kommentoi