MEDIAKORTTI

Huilin ilmestyminen päättyi vuonna 2018

 

Huili on Suomen ensimmäinen kestävän elämäntavan aikakauslehti. Huili osoittaa, että luonnonvaroja säästävä elämä on helppoa, hauskaa ja kaunista. Huili kertoo arjen isoista ja pienistä valinnoista, uskaltaa katsoa tarpeeksi kauas tulevaisuuteen ja nostaa esiin rakenteet, ratkaisut ja ratkaisijat.

  • Huili satsaa laatuun sekä sisällöissä että visuaalisuudessa. Lehden ulkoasu on ollut ehdolla Grafian Vuoden Huiput -kilpailussa ja Kultti ry on valinnut Huilin Vuoden 2013 laatulehdeksi.
  • Huilin lukijat muodostavat yhteisön, jolle lehden kestävä, esteettinen maailma on osa arkea. Siksi lehti luetaan tarkkaan ja numeroita säilytetään pitkään.
  • Lehti tavoittaa lukijansa printin lisäksi verkossa, Facebookissa (6600 fania), Twitterissä (2400 seuraajaa) ja Instagramissa (2600 seuraajaa) sekä uutiskirjeellä (2500 vastaanottajaa).

 

 

LATAA MEDIAKORTTI

  • Vuonna 2018 Huili ilmestyy kaksi kertaa 112-sivuisena, liimasidottuna lehtenä ja kerran minioppaana. Lehden tilaukseen kuuluu myös Huilin vuosikalenteri, joka ilmestyy syksyllä.