Huili-lehti

Huili on Suomen ensimmäinen ja ainoa ekologinen aikakauslehti. Ekologisen elämäntavan lisäksi Huili käsittelee kulttuuria, matkoja, ajankäyttöä ja uusia ilmiöitä. Nimi kehottaa huilaamaan, tankkaamaan energiaa.

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa (joulukuu, maaliskuu, kesäkuu ja syyskuu). Yksi numeroista on tuplanumero.

Huilin historia

Huilin lanseerasi ruotsalainen uusiutuvaa energiaa myyvä yhtiö Kraft & Kultur vuonna 2010. Vuonna 2012 Huili valittiin vuoden asiakaslehdeksi. Samana vuonna Kraft & Kultur joutui taloudellisten vaikeuksien vuoksi luopumaan asiakaslehdestään.

Koska Huili oli saanut niin hyvää palautetta, päättivät lehden tekijät lunastaa Huilin tavaramerkin itselleen ja jatkaa lehden julkaisua omakustanteena.

Keväästä 2012 alkaen Huilia on kustantanut Ekoyhtiö Huili oy.

Kulttuurilehtien liitto Kultti ry valitsi Huilin Vuoden 2013 laatulehdeksi.

mitali

Kenelle Huili?

Huilin painos on 3500 kappaletta ja se kasvaa rivakasti. Suurin osa lukijoistamme on kestotilaajia. Huili on myös irtonumeromyynnissä valikoiduissa designliikkeissä ja Akateemisissa kirjakaupoissa ympäri Suomen.

Miksi Huili?

Aikakauslehtiä luetaan, kun halutaan hengähtää. Samalla toivomme, että lehden sisältö ruokkii ajatuksia, inspiroi ja myös ravistelee, sanoo lehden tuottaja Riikka Suominen.

2010-luvulla ekologinen elämä ole kompromissien tekemistä hampaat irvessä, vaan mahtavaa elämänlaatua: aikaa, kestäviä arvoja, uusia ideoita ja kauneutta. Tähän pyrkii myös lehden moderni ulkoasu, jonka on suunnittellut Kasino Creative Studion Pekka Toivonen.

Huili osoittaa, että ympäristöstä välittämällä saa enemmän: enemmän ideoita, enemmän aikaa ja maksimaalista elämänlaatua kaikille. Samalla Huili haastaa lifestylelehtien perinteen siitä, että piristystä syksyyn tai ylellisyyttä arkeen pitäisi aina ostaa. Huilin tekijät uskovat, että olohuoneen ilme muuttuu vähintään yhtä paljon siitä, että siellä saadaan uusia oivalluksia kun siitä, että sohvatyynyt vaihdetaan.

Haluatko mainostaa Huilissa?

Mediakorttimme löydät täältä.

Yhteystiedot:

Huili

Tinasepäntie 32 A

00620 Helsinki

 

Kommentoi