Huili hyppää 2010-luvulle

Tervetuloa Huilin uusille kotisivuille! Sivujen myötä Huili on ottanut rohkean loikan 2010-luvulle. Meillä on viimein kotisivut, joita voi päivittää. (joo, on olemassa sellaisiakin kotisivuja, joita ei oikeastaan voi. Ainakaan jos ei puhu sujuvaa haskellia, SQL windowsia ja muita ohjelmistokieliä).

Entiset kotisivumme olivat kyllä ihan söpöt. Siksi me kolme vuotta niiden kanssa elimmekin.

vanha kotisivu

 

Toivottavasti te lukijat innostutte uusien sivujen kommentointimahdollisuudesta.  Juttuja voi myös tähdittää. (Kommentointi ja arvostelutyökalu ovat jokaisen postauksen alalaidassa. Ne löytääkseen joutuu skrollaamaan niin pitkälle, että usko meinaa loppua. Yritämme parantaa löydettävyyttä.)

Kertokaa mielellään, mitä tykkäätte sivuista! Mikä on kivaa, mitä voi petrata ja ennen kaikkea, mistä asioista haluisitte täällä lukea.

Näille uusille sivuille voi lisätä myös liikkuvaa kuvaa ja ääntä. Heti kun keksimme mitä videoimme, niin teemme sen.

Syyskuun aikana on tarkoitus saada sivuille myös kiinnostavia huilihenkisiä blogeja. Tässä vähän esimakua,  nyt päätoimittajan pitää vielä opetella lisäämään ne tänne sivuille…

hopeapeili_nettiin

 

puutarhanurkka_nettiin
Kotisivun ovat laatineet WordPress-pohjan päälle Pekka ja Eve W3-nimisestä ohjelmointi- ja kotisivufirmasta. Suosittelen yritystä lämpimästi.

 

 

 

 

Kommentoi